NYHETER
LAGA HELA HELGEN – SSK OCH ERCUP PÅ FALKENBERGS MOTORBANA 160618-19

 
Förra året såg vi fram mot en kul helg och det fick vi, men det var mycket jobb. Ett kopplingshaveri krävde kreativitet och hjälp av välvilliga konkurrenter. I år såg vi också fram mot en kul helg, helst utan haverier. Vad hände då? Bered er på en lång racerapport… Min längsta nånsin faktiskt. 

 

Vi anlände redan på torsdag kväll för det var träning under fredagen. En del arbete med förberedelser för det, men det blev inte jättesent. Upp på fredag morgon och prepp för att köra med dator i bilen och logga insprutningssystem. Historien bakom det är lång, men vi behövde verifiera och justera en del saker för att jag skulle känna mig lugn. Arbetet gick väldigt bra och bilen gick bättre och bättre :-) Tredje passet var det fritt fram för August att köra fort. Och det gjorde han. Allting kändes bra. 

 

Fjärde och sista passet satte vi på de däck vi skulle använda i SSK klass 2. Vi skulle nämligen låta bilen gå även där. 

 

Efter några varv hörde jag en mycket dov röst i radion: ”Jag har kraschat bilen i en däckvall”. Jag frågade om August var okej själv och det var han. Orsaken till kraschen var att en fjäder gått av och gasen hängt sig.

 

När bilen kom på hjullastarflaket fick jag en sån där klump i magen, men jag tvingade
mig att tänka: Allt går att laga, det blir race imorgon!


Vi fick omedelbar hjälp och erbjudanden om delar, verkstad och tips om bilriktare. Helt otroligt vilken sammanhållning det är i ERCup! Det saknar motstycke!

 

Jag följde med Joakim Karaus i teamet #68 Allt i Däck hem och letade grejor. Han bor nära och har i nödfall en tävlingsbil som inte körs i cupen för närvarande. Det slutade med att jag fick ta en bärarm från deras vilande räserbil och diverse plåtdetaljer till reparation. Stort, mycket stort!

 

Våra grabbar hade gett sig på att pussla ihopMicke, August och Emilio vid 2-tiden på natten! Linus saknas på bilden. resterna av vår i det närmaste pulvriserade front, vänsterskärm och huv! 

 

Tack vare att funktionärerna i Falkenberg
ansträngt sig mer än man kan förvänta sig
(stort tack till er!), och samlat ihop alla
vrakdelar de hittade, kunde vi få ihop något som vi tyckte vi kunde köra med. Allt som är funktionellt är vackert, sa jag till alla som undrade :)

 


August gjorde ett bra jobb när han kvalade som tvåa i SSK klass 2. 3 hundradelar efter den snabbaste. Han visste inte att vänster framhjul inte satt riktigt där det skulle… Jag tyckte inte det fanns någon anledning att berätta det… Förlåt! Ibland funkar uttrycket ”det man inte vet, har man inte ont av” ;-) Bra kört August!

 

I racet fick August släppa sin gamle konkurrent och vän Tim Svensson före sig i starten, så han kom ut som trea. De fightades några varv och August gjorde två seriösa försök att komma förbi i kurvan efter ”långa rakan”. Det var racing på högsta nivå! Tim lämnade plats, men August kom inte tillräckligt långt fram och då backade han av. De där två har en lång historia av bra fighter och full respekt. Så även nu! Kul!

 

Efter 9 varv kom August in i depå. Vad nu då?? Han styrde rakt in i garaget så jag förstod att det var allvarligt. Det är nåt allvarligt fel under bilen sa han, när dörren for upp. Det är kört.

 

Vi hissade bilen bak och mekaniker Linus kröp under. När jag provkörde och släppte kopplingen hördes det tydligt att August hade rätt. Det var allvarligt :( Stödlagret till kardan fanns inte längre och då blir det mycket oljud. Vänta, ropade Linus. Det är mer. Suck, tänkte jag. Det räcker väl med kardan! Subframen bak (själva hjärtat i bakvagnen) har separerat från karossen. Båda främre pinnbultarna är av och subframen hänger ner… Ena fästet i karossen är rejält skadat…

 

Jaha, på’t igen eller? 

 

Joakim i Allt-i-Däck som jag nämnt tidigare sa direkt att vill ni låna verkstan, med lyft och svets, så är det inga problem. Gissa om jag tyckte det var som att vinna på Lotto! Vi var rätt slitna efter förra dygnet, men vi var fast beslutna att genomföra ERCup-racet på söndagen. 

 

Vi lastade upp bilen och körde hem till Jocke. Det är så skönt att ha hängivna och duktiga människor runt sig! Jocke som ställde upp med allt man kan ställa upp med. Mina killar som använde allt sitt kunnande och all sin energi till att få rull på the BOHICAR. 

 

Allan precisionsborrade och slet. Micke och Emilio passade på tillfället och preppade all vår frontplast. Jocke svetsade och slipade för fulla muggar. Kamraten Björn, från ett annat ERCup-team, erbjöd sig utan prut att svarva en helt nödvändig bussning trots att frugan väntade med middagen… (förlåt Camilla!) Lasse avbröt det han höll på med och levererade bultar som ersättning till de som gått av. Generösa människor som jag gladeligen rekommenderar och hjälper tillbaka!  

 

Vi fick ihop bakvagnen och kardanen och var så redo som möjligt. Start från sjätte ruta i ERCup Falkenberg 2016. Det var inte alla som trodde det :-)

 

August fick ta första passet på träningen/kvalet till ERCup för att känna och lyssna om bilen var okej. Med vår stukade bil gjorde han återigen ett bra jobb och satte sjätte tid. Normalt sett hade vi velat vara högre, men på gamla däck och en sargad bil så var det bra!

 

Conte tog första stint och flyttade upp oss några placeringar :) August körde andra stint och efter det var vi i ledning :) Martin och Jörgen mötte tufft motstånd men gjorde ett bra jobb. Jag själv körde sist och fick en olustig överraskning. Svartflagg nr 88!

 

Vad händer, skrek jag på radion? Du ska in på en 2-minuters stop and go, fick jag till svar. Ignorerande av blåflagg och ojuste körning. 

 

Då svor jag på radion. Jag hade fått blåflagg, men de flaggade mig som precis kommit ut och fightades med ledaren, men inte bilen framför mig som var 4 varv efter mig… Öhhh, noll koll. Och ojuste? Jag har inte rört en bil, eller varit ojuste! 

 

Det visade sig att händelsen de straffade mig för var en sammanstötning en timme tidigare. Förarn före mig hade oavsiktligt (det vet jag säkert) kört ihop med en konkurrent, och det var på ett sätt som bedömdes som ojuste så straff utdömdes. Okej, inget att sörja. Ta straffet och gör det bästa av situationen. 

Tyvärr var bilen inte så bra som den skulle, men det var ändå riktigt kul att köra! Lite lön för mödan fick vi allt!

 

 

Summa summarum så gick vi i mål som 4:a. 

 

GRATTIS Citius #8, Too fast for you #42 och Allt-I-Däck #68! Mycket bra kört!

 

TACK alla VÄLVILLIGA KONKURRENTER som hjälpt oss reparera bilen (speciellt JOCKE och BJÖRN)! Tack FALKENBERGS FUNKTIONÄRER som alltid är trevliga och ansträngde sig för att samla vrakdelar! Tack SSK:S BESIKTARE för smidig hantering (vi behövde varenda minut)! Tack till the BOHICREW! Micke, Linus, Oscar, Allan och Emilio!

 

 

En del att ta hand om innan Raceweek, men det löser vi. Jag stack ut hakan och sa att vi ville vinna på Falkenberg. NU är det allvar. Vi tänker vinna på Kinnekulle =)

 

/M


NYHETER I KORTHET
MYCKET POSITIV PREMIÄR FÖR AUGUST KROKSTRÖM!
 
Bra varvtider, inga misstag och bra placeringar. Så summerar vi premiären i V8...
AUGUST KÖR V8 THUNDERCARS 6-7/5!

Vi bestämde oss sent, men vi bestämde oss. August kör premiären i V8 ThunderCar...
HÄNDELSERIKT ERCUP PÅ KINNEKULLE
 
Oj, oj, oj! Så känner jag efter helgen. De tre ”ojen” kan symbolisera att tre ...
SEGER FÖR BOHICA PÅ SSK:S RACEWEEK! 30/7

 

Läs mer

LAGA HELA HELGEN – SSK OCH ERCUP PÅ FALKENBERGS MOTORBANA 160618-19

 
Förra...

RACEPREMIÄR MED MERSMAK I ERCUP PÅ RING KNUTSTORP 7/5

Vi kom till Ring Knutstorp med fjärilar i magen. Första racet är alltid ovisst,...
BOHIBOWL 2015
Trodde man att säsongen var slut, så trodde man fel. Strax efter SM-finalen på Mantorp ...
VINST FÖR BOHICA RACING I FINALEN I ER CUP!

 
ER Cup körde sin final för...

LYCKAT RACE PÅ KINNEKULLE RING 23/8

 
2:a i ERCups fjärde deltäv...

SEGER MED CELERIOR RACING I MSLS PÅ GELLERÅSEN 8/8
August körde 8-timmars endurancerace med teamet Cele...
FULLTRÄFFAR FÖR AUGUST KROKSTRÖM UNDER SSK RACEWEEK

 

Läs mer

RACERAPPORTER FRÅN FALKENBERG 27-28/6

 

...

ER CUP 2 - STURUP HU 5/6
 
Hu så tråkigt det är att bryta race! Det kommer vi aldrig att vänja oss vid!

Vi körd...
BOHICA RACING HAR KÖRT PREMIÄR :-) 3/5 -15
 
Vi har jobbat med bilen intensivt de senaste månaderna och nu var det dags för premiär på bana. Motorn har k...
NYTT TEAMNAMN 24/3 2015
BOHICA RACING kommer vi att heta under 2015 och vi har #88.

Vi ska köra endurance racing i E...
AUGUST KROKSTRÖM VOLVOCUP- OCH SSK-MÄSTARE 2014! 4/10

 
August behövde egentligen ...

HOPP–FÖRTVIVLAN–GLÄDJE! 23/8

Vilken helg! Vi pendlade mellan hopp och självförtroende, ända ner till mästerskapsvinst...

RACEWEEK PÅ KINNEKULLE RING 27/7
 
Torsdag till söndag har August kört på SSK:s hemmabana Kinnekulle Ring. Det har väl inte undgått någon att vädret ha...
MÅNGA PLUS I FALKENBERG
Falkenberg, en av landets snabbaste banor, var platsen för tävlingshelg 3 i VolvoCupen. Vi var ...
FULL POTT IGEN – VOLVOCUPEN HELG 2 25/5

Klang och jubelföreställning på Kinnekulle Ring!

...

BRA REPORTAGE I MARKBLADET 14/5
I Kinna, där vi bor, har vi sveriges mest lästa tidning. Den heter Markbladet och de är duktiga...
FANTASTISKA SEGRAR I VOLVOCUPEN! 3/5
 
VolvoCupen körde premiär i idag, och vilken premiär det blev! August visade prov på strålande bilkörning och vann bå...
FÖRSÄSONGSTEST PÅ KINNEKULLE RING 12/4
 
Första körningen på bana 2014. Testhelg på Kinnekulle Ring och många förare på plats, kul!

August had...
2014 FÖR AUGUST
Vi är inne i 2014 och planeringen börjar ta form. August kör ytterligare en säsong i Volvon och vi undersöker möjligheten att...
FINAL I ER CUP PÅ RING KNUTSTORP 14/10
Wow, vilken final! Ett av de roligaste race jag kört faktiskt. Och, det berodde inte på fint väder :-)

I sönda...
BRA AVSLUTNING FÖR AUGUST 28/9

Finalen i Volvo Original Cup kördes lördag 28/9 på Mantorp Park. August var laddad till tänderna och ville göra ett b...
TABELLEN I VOLVO ORIGINAL CUP 11/9
Poängsystem i Racing är ibland onödigt krångliga och vi utövare är inte så bra på att informera.

Nu är vi så l...
KINNEKULLE RING 7/9
- SKÖN SEGER!!

Äntligen kom den första segern! Efter ett formidabelt kval, som gav start från pole position, var det ingen diskussion om vem...
ER CUP KINNEKULLE 8/9
Vi har gasat med vår BMW i ER Cup i helgen. Det var 5:e deltävlingen av 6. Vi började helgen med Jörgen och Anders C körde tr...
RACEWEEK KINNEKULLE 28/7

Läs mer

FALKENBERG 7-9/6
  
Vi gillar Falkenbergs motorbana! Den är kort och har få svängar, men den är ändå en favorit! 

August...
RACEHELG 2 I VOC 26/5
Helg 2, tävling 3 och 4, i SSK-seriens Volvo Original Cup är avklarade. Och det var med positiva vibbar.

Augus...
TVÅ PREMIÄRER AVKLARADE 15/5
 
August körde premiärtävling på Gelleråsen i Karlskoga den 4:e maj. Vi hade inte lagt tillräckligt med tid på förbere...
SAMMANFATTNING 2012 16/12

Berg och dalbaneåret 2012 =)

När man tänker tillbaka på året så är det faktiskt med et...

FINAL ER CUP RING KNUTSTORP 14/10
En fantastiskt rolig final, med bara ett enda tråkigt inslag, en bromsljuskontakt :-)

Vi kom till ett regnigt ...
SSK-FINAL PÅ GELLERÅSEN 6/10

Finalhelg för SSK-serien på Gelleråsen i Karlskoga och ambitionsnivån var på topp. Vi ville göra två bra race och kom...
FÖRSTA SEGERN I VOLVO ORIGINAL CUP! 1/9

August Krokström tog i helgen sin första seger i SSK-seriens flaggskepp Volvo Original Cup, VOC. Det skedde efter en ...
CAMARO I P-HUS :-)
Ingen rök utan eld.... eller?
SSK RACEWEEK 2012 29/7
 
En kul helg är till ända. SSKs legendariska Raceweek är avverkad. Den är lite av en höjdpunkt på säsongen och det va...
AUGUST I CAMARO CUP 6-7/7
Otroligt många nya intryck och erfarenheter! Så kan man sammanfatta en helg som både jag och August kommer att minnas för all...
INTENSIV MEN BRA HELG! 8-10/6
Vi har haft en oerhört intensiv men bra helg på Falkenberg Motorway! Både Augusts Volvo 855:a och vår ERCup-BMW har rullat i ...
BRA KÖRT, MEN SVORDOM!!
Vi kom till Kullen för racehelg två och vi var onekligen laddade! Bilen var fräscht stripad i Memphis Racings färger och vi t...
RACEPREMIÄR I SSK OCH VOLVO ORIGINAL CUP 28/4
Nu är premiären med Volvo 855:an avklarad. August körde, eller rättare sagt skulle kört, två race.

Vi hade en ...
PREMIÄRTEST MED 855:AN 14/4
Testhelg på Kinnekulle avklarad. Och det var med positiva vibbar!

Efter första passet var det grå himmel över ...
MUSTASCH VIDEO :-) 24/2
Apropå dagar man minns, så hade jag det stora nöjet att få vara med om en halvgalen dag. Jag rattade en Camaro Cupbil i Femma...
ALLA BILAR
Det har blivit några bilar genom åren! Jag skannade in några gamla papperskort så att sviten skulle bli komplett :-)
<...
ETT AV ÅRETS BÄSTA RACE!? 4/11

Vi hade en fantastiskt trevlig kväll hos gokarting.nu ...

SEGER I FINALEN!
Finalen på Kinnekulle kändes nästan lite avslagen. Jo, faktiskt var det så. August kunde inte avancera och inte heller åka ne...
GP DANMARK – CLIO CUP 28/8
Vi hade en bra helg i Danmark även om det inte blev så många poäng. August fick möjlighet att testa en ny bil, med sekventiel...
STARTEN PÅ 2012??
Yes, August Krokström och Richard Hansson kör Clio Cup för Memphis Racing i GP Danmark på Jyllandsringen!

Här ...
AUGUST DUBBELSEGRADE I FALKENBERG! 20/8
Bästa helgen hittills i August Krokströms raceliv! Dubbel seger i Renault Junior Cup efter täta race och fighter!

Läs mer
TIMEOUT I CAMARON 9/8
Säsongen har gått tungt, och jag känner att jag inte gör varken mig själv eller teamet rättvisa. Jag har därför bestämt mig f...
BRA MEDIARESPONS! 7/8
Mycket positiv publicitet efter SSK Raceweek! Tidningarna är på hugget =)

Borås Tidning, Markbladet och Bilspo...
FÖRSTA SEGERN!!! 30/7
Jubel och klang, idag är vi otroligt glada! August gjorde ett kanonrace igen!

Kvalet i förmiddags gick lite tr...
ER-CUP 3 KINNEKULLE 14/7
Så var det dags för tredje racet i ER Cup. Vårt team, iCar Racing var till denna tävling decimerat med två värmlänningar, men...
CLIO CUP PÅ KINNEKULLE - RACEHELG 3 10/7
Intensiv helg är bara förnamnet!

Vi åkte till Kinnekulle med förhoppningar om framskjutna placeringar. Vi viss...
FILM RENAULT JUNIOR GELLERÅSEN 19/6
Richard Rehnberg på Agasam var med oss på Gelleråsen när August körde racehelg 2. Naturligtvis hade han med sig lite kameror ...
ER CUP PÅ STURUP RACEWAY 12/6
Hej hopp! Kort racerapport för jag har ont om tid :-)

ER-gänget iCar Racing har uppträtt på Sturup Raceway ida...
RENAULT JUNIOR CUP GELLERÅSEN 5/6
Läs mer
CAMARO CUP - MANTORP 2011 21/5
Racehelg 2 i Camaro Cup var på Mantorp Park. Jag var sugen på revansch och hade gjort en del förändringar på bilen.
Läs mer
ER CUP PREMIÄR PÅ RING KNUTSTORP 14/5
Dags för premiär i ER Cup, på Ring Knutstorp. Jag är med ett team från Säffle och vi har en BMW med 2,5 l Volvomotor.
...
PREMIÄR I CAMARO CUP 2011 7/5
Hemma igen, efter en intensiv premiärhelg på Ring Knutstorp. Resultaten var inte riktigt som jag önskat, men det var många po...
4:A OCH 2:A I PREMIÄREN 1/5
4:a och 2:a i premiären på Kinnekulle Ring! Det känns fantastiskt bra, i synnerhet det andra racet. Där var det inte mycket a...
CAMARO- OCH CLIO-HELG!
 
Fredag och Camaro Cup-test på Falkenberg, första officiella körningen 2011. Vi kom till banan med en bil som drabbat...
SPÄCKAD TESTHELG! 15/4
Nu i helgen blir det racing för hela pengen! Camaro Cup har sin första officiella test på fredag, på Falkenberg Raceway! Team...
MEMPHIS RACING – AVROSTNING PÅ KNUTAN 25/3
I fredags hade vi möjlighet att provköra Clion på Ring Knutstorp. Vi hade en kanondag ihop med Memphis Racing och andra trevl...
ÖVNINGSKÖRNING!
Jeeeesus, jag börjar bli gammal! August börjar övningsköra om tre veckor! Lillchippen är inte så liten längre! Det känns näst...
VÅREN ÄR JU HÄR!
Vårkänslor ute och faktiskt även i garaget! Flitens lampa lyser och vi grejar Clio. En massa små detaljer som ska rättas till...
GOD JUL...
Säsong 2010 är över och 2011 får man väl säga har börjat. Vi smider planer och kommer med största sannolikhet att köra racerb...
FINAL PÅ MANTORP PARK 2/10
Vårt första race på Mantorp var en bra resa. Jag startade 13:e och kom i mål som sjua. Sen försvann en medtävlare (domslut) o...
FANTASTISK FINAL 25/9
Klang- och jubelföreställning på Kinnekulle Ring idag! August startade i femte position, men kunde klättra till en slutlig an...
SK-THELG PÅ GELLERÅSEN 14/8

Gelleråsen var racehelg 4 i Camaro Cup och jag trodde att vi hade löst problemet med hjullagren bak. 

Ack vad jag be...

GRYMT BRA HELG PÅ FALKENBERG RACEWAY 28/8

Ja, det var en grym helg! Det började i blandat dur och moll och slutade med ren dur! August gjorde resultatmässigt och kö...

RACEWEEK 2010 31/7

Nu har vi kommit hem efter en intensiv tävlingshelg på Kinnekulle ring. Helgen har varit lite både upp och ner resultatmäs...

VÄSTKUSTLOPPET – EN HÖJDARE PÅ NÄSTAN ALLA SÄTT!
Nästan står för en måttlig poängskörd, men allt annat var toppen! Fantastiskt väder, jättepublik, över 300 gäster till Memphi...
ER-CUP PÅ RING KNUTSTORP 13/6

Ring Knutstorp är en favoritbana, ER-Cup är kul och Säfflegubbarna är fantastiskt trevliga. Bäddat för en toppendag!

Läs mer
CLIO JUNIOR PÅ KINNEKULLE 30/5

Renault Clio Junior har gasat på Kinnekulle i helgen. Det var andra tävlingen för året och både förare och mekaniker i Kro...

RACE 2 PÅ GELLERÅSEN 24/5

Lördag på Karlskoga och solen sken från klarblå himmel. Tänk att vädertjänsten hade rätt en gång!

Start från fjärde...

RACEHELG 2, DAG 1 21/5

Gelleråsen dag 1 avverkad, med test, kval och race 1.

På något sätt kändes det som vi hade bråttom hela dagen... uta...

ER-CUP PÅ KINNEKULLE 15/5

I vintras var vi iväg och spelade curling. Den där stenen gled både hit och dit, stundtals ganska okontrollerat! Idag körd...

GALLERIET ÄR UPPDATERAT 13/5
Jag har precis lagt upp några bilder från premiären. Klickar du på bild, så öppnas den upp i ett större format. Välkommen in!...
BAKGRUNDEN 11/5

JAG KOM TILL START!

Förutsättningarna för att genomföra Camaro Cups premiär på Ring Knutstorp var inte lysande....

MEMPHIS RACING=ROCK'N ROLL 8/5

Vilken attans premiär! Låååångt, långt över förväntan!

Jag kommer att skriva mer om förberedelser, människor och hä...

OFÖRUTSÄGBART HANSEN RACING CAMARO CUP 2010

PRESSRELEASE 2010-05-05

Årets upplaga av Hansen Racing Camaro Cup gör premiär på Ring Knutstorp i helgen, d...

RACE 2 GELLERÅSEN 2/5

I race 2 startade August från andra rutan igen. Det var mycket huvudbry för hur man ska agera i första kurvan. Min (Magnus...

PREMIÄR FÖR AUGUST 1/5

Så har det varit premiär i SSKs Renault Junior, och det var en väldigt positiv sådan! August gjorde ett bra första test oc...

NYA BILEN PREPARERAS 25/4

Det är på gång! Nya bilen är hemma och preparationen har börjat!

Schemat är okristligt tight, men vi ska verkligen g...

SÄSONGEN 2010 HAR STARTAT 19/4

Ja nu får man nog säga att det är igång. I fredags hade jag privilegiet att få provköra en ny Camaro. Det var Micke Wärn s...

PRISUTDELNING FÖR 2009

Glada miner och mycket surr! Det är en sammanfattning av Bilsportgalan 2010, som vi var på lördagen den 23/1.

Jag oc...

GOD JUL 22/12

2009 sjunger på sista versen och vädret är bland det bästa man kan uppleva! Till och med i Kinna är det snö och när man in...

VILKEN FANTASTISK SÄSONG!
Ja faktiskt, det har varit en fantastisk säsong. Jag har tagit målflagg i 9 av 12 race. I dessa race har jag:
•  Alltid...
VÄRMLÄNDSKA UTTRYCK! 20/10

En stor fördel med att köra racerbil/långlopp ihop med värmlänningar är att man får sig ett gott skratt med jämna mellanru...

ER-CUPFINAL 17/10

Idag var det finalrace i ER-cup på Ring Knutstorp. Säfflegänget hade förberett på bästa sätt, som vanligt, och det var bar...

GOOGLE TRANSLATE 14/10

Jag har precis lagt till en översättningsfunktion på några sidor här på siten. Ska försöka få till det på alla. Väldigt sp...

NYA BILDER I GALLERIET 9/10

Äntligen har jag lagt upp lite bilder! Det är många känslor som far genom huvudet när man tittar tillbaka på en tävling. M...

SNABBRAPPORT CLIO KINNEKULLE 3/10

Vi har genomfört en blöt finaldag på Kinnekulle. Två tidsträningar och ett raceheat.

August kommer att skriva racer...

CLIO-FINAL PÅ KULLEN 2-3/10

Ja då var det dags för det sista racet för säsongen och nu är det mästerskapet i Renault Junior Cup som står på spel. Det ...

FINALRACE 2 MANTORP 26/9

Seger i sista heatet i Camaro Cup 2009! Jag gjorde allt jag kunde, men tyvärr räckte det inte till seger i mästerskapet. J...

FINALRACE 1 MANTORP 25/9

Hello racingfans! Idag har vi avverkat testpass, tidkval och Race 1.

Dagen började bra med att jag var snabbast på ...

INFÖR FINALEN PÅ MANTORP

 

Nu är det allvar! Än en gång är det dags för sista tävlingen för säsongen. Det är speciella känslor som vä...

FILM OCH BRA FÖRETAG!

Mina vänner och fantastiska internetexperter på Webb Kooper<...

KANONRACE PÅ ANDERSTORP 12/9

Denna lördag var en bra lördag, en sån som man minns! Jag fick umgås med en massa trevliga människor som delar mitt intres...

ER-CUP PÅ ANDERSTORP 12/9

I helgen får jag det stora nöjet att vara med och köra en solid BMW i ER-Cup. Tävlingen går på Anderstorp, som är en av mi...

CLIO FALKENBERG 30/8

Jaha så var man tillbaka efter en helg på Falkenbergs Motorbana och den näst sista deltävlingen. Vi kom dit tidigt på fred...

FULL POTT PÅ VÅLER! 29/8

Är bara hemma och mellanlandar mellan Våler och Falkenberg men måste rapportera att det blev ytterligare en seger! Fantast...

CLIO PÅ FALKENBERG KVAL1 29/8

Jag sitter i pressrummet på Vålerbanan och får samtal med rapport från Clio Cup i Falkenberg. Det är inte utan att hjärtat...

SEGER I REGN PÅ VÅLER 28/8
Camaro Cup körs på Norska Vålerbanan i helgen. Idag fredag har vi avverkat test, kval och  Race 1.

Testen var lug...
CAMARO CUP 2010 EDITION – YEAH!

Saliga äro de som tror, utan att se. Jag har trott hela tiden! På den nya bilen menar jag.

Nu har föreningen släppt...

TÄVLINGSFRI HELG 9/8

Tävlingsfri helg är inget vidare. Vad gör man då? Jo, man funderar på vad man kan förbättra på Clion och man hinner funder...

FINT REPORTAGE I MARKBLADET

Sveriges mest lästa annonstidning, Markbladet, gjorde ett trevligt reportage inför andra tävlingen. Klicka på länken så ka...

MIN FÖRSTA PALLPLATS

När vi rullade ut till race i söndags hade jag som mål att hålla min sjätte startposition och inte en tanke på att...

AUGUST PÅ PALLEN FÖR FÖRSTA GÅNGEN! 090726

Raceweek var fantastiskt roligt! Vi hade fyra dagar med många körpass och mycket finlirande med bilen. Perfekt träning för...

RACEWEEK KINNEKULLE 23-26/7

Så var det dags för Raceweek på Kinnekulle och den fjärde deltävlingen i Renault junior cup. Raceweek är ett SSK-evengeman...

BILDER UPPDATERADE
Nu finns det lite mer bilder i galleriet och de förstoras om man klickar på dem. Än så länge sker det i ett nytt fönster, men...
VINST I VÄSTKUSTLOPPET 090711

Dagen var fantastisk! Från mycket funderande till ett race med en del flyt och inga misstag. Jättemycket publik oc...

FREDAG I FALKENBERG
Vädergudarna var inte nådiga idag, vi hade en del att fundera på ... Slicks eller regndäck, slicks eller regndäck!

Läs mer
VÄSTKUSTLOPPET FALKENBERG 10-11/7

Västkustloppet är en favorit. Jag gillar att köra i Falkenberg! Banan är väldigt snabb och den bjuder på en och annan utma...

HÅ HÅ JA JA

Det känns som "back to basic" igen! Fram med rikthammaren och mothållet! Ungdomarna körde hårt i helgen och materialet fic...

KINNEKULLE RING 26-28/6

August har varit med om sin första rejäla sammanstötning – så fick man lite plåtjobb! Jag kunde inte vara ...

RING KNUTSTORP 26-27/6

Jag har kört två race på Ring Knutstorp i helgen. Kvalet var lite sisådär med konstiga bromsar bland annat. Förmodligen sv...

AUGUST NÄSTA RACE: SM-DELTÄVLING 2 VÄSTERÅS 15/6 2019 :)                                                           

 

KONTAKT: INFO@KROKSTROM.COM