Partners

Vi gillar våra samarbetspartners! För att vara helt sanningsenliga så försöker vi alltid hitta samarbeten där vi känner för företagen och deras produkter. Det låter kanske högtravande eller klyschigt, men är man sitt eget varumärke vill man självklart bara kopplas ihop med sånt som är lika bra eller bättre :-) Enkelt! Så, de vi representerar är vi stolta över och rekommenderar å det varmaste.  

 

BLT AB står för Benny Lydén Transport AB. Benny brinner för sitt företag och motorsport. BLT AB är verksamma inom kabelblåsning, slangdragning, el- och teletekniska arbeten och allehanda lastbilsuppdrag.. 

 

Röjkraft är ett kompetent och komplett skogstjänstföretag som bl.a. utför
• Röjning av kraftledningsgator.
• Störningsavhjälpning åt kraftbolag.
• Specialfällning av träd i offentliga och privata miljöer
samt alla övriga förekommande skogstjänster.

Bland kunderna finns Vattenfall, Fortum, Göteborgs Energi, Relacom, Varbergsortens Elkraft, Marks Kommun m.fl.

 

Textile Tube

Ett företag som är specialiserat, och väldigt duktiga, på huvudkomponenten i det som kallas relining. (Man renoverar avloppsrör genom att skapa ”ett nytt rör inuti det gamla”.) Textile Tube tillverkar själva strumpan som ersätter järnröret. Textilt kunnande och mycket höga kvalitetskrav har gjort företaget framgångsrikt!

 

Autoexperten Borås

En mycket stabil leverantör som vi valt för deras servicekänsla, kunskap och noggrannhet. De hittar alltid rätt produkter, även till oss som är en svår kund. (För att vi ställer extra höga krav.) Det är lätt att rekommendera Autoexperten Borås!     

 

Ekonomipoolen

Hos Ekonomipoolen får man en personlig kontaktperson med övergripande kundansvar – det är tryggt och gör livet enkelt! Om man behöver får man dessutom tillgång till deras specialister inom skatt, juridik, lantbruk, EU-stöd för att nämna några exempel. (Lantbruk och EU-stöd är inte aktuellt för oss, men om vi skulle byta inriktning finns det support )

 

Johan Thorén AB

Företaget som älskar motorsport. As simple as that

 

Svensk Fettåtervinning

Svensk Fettåtervinning AB samlar upp och renar använda matfetter och frityroljor från restauranger, gatukök, butiker

och livsmedelsindustrier. Efter raffinering kan de återvunna fetterna användas som industriråvara för tekniska applikationer. Vad kan vara mer rätt i Sverige 2021? Återvinning på ett kreativt sätt!

Enntech

Motorbyggaren Fredde Nylander har vi mycket stort förtroende för. En ödmjuk och mycket intelligent människa som tänker utanför boxen. Det uppskattar vi!