TEAM

 

Först och främst har vi han som kör. August Krokström, född -95. Började sin motorsportkarriär inom banracing, men kör numera Rallycross i första hand. Om tillfälle gives är han också gärna med och kör Endurance på bana.

 

Under sin karriär har han utmärkt sig för att göra få misstag och för att kunna plocka fram det som behövs, när det behövs. Vidare är han en duktig förare på halt underlag som regn, och lär sig nya banor väldigt fort. 

 

Teamchef är pappa Magnus. Tillsammans med August försöker han hitta inställningar och tänk som är bättre än det konkurrenterna presterar ;-)

 

Till teamets hjälp, ovärderlig hjälp, finns några fantastiska medhjälpare. Bengt “Allan” Allansson, Malin Zachrisson och Richard Bertilsson är stjärnor som bidragit otroligt mycket på vägen till där vi är idag. 

 

Ytterligare en viktig faktor är våra samarbetspartners. Vi är jätteglada för de positiva företag som väljer att synas tillsammans med oss! De har hjärtat på rätta stället så tveka inte att kontakta dem om ni behöver tjänster som de kan leverera!